jtemplate.ru - free extensions for joomla

Dragi elevi și studenți, Onorați profesori, Stimați părinți!

În aceste Zile revenim iarăși la carte, revenim la cunoașterea tezaurului lumii ca să devenim mai tari, mai încrezuți, mai valoroși, mai siguri pe viață, pe cariera și destinul propriu. Toți - și învățăceii,  și dascălii, și părinții cu societatea întreagă suntem plenar antrenați și implicați în acest proces nobil de devenire, de creștere spirituală, de maturizare civică a tinerilor.

Felicitări cu începutul unui nou an de studii, un bun venit în enigmatica Țară a Cunoștințelor! Un an de învățământ reușit, studii prodigioase și realizări pe măsura așteptărilor fiecăruia dintre voi!

Numai abilitățile și competențele formate, cunoștințele acumulate ne vor ajuta să ne dezvoltăm, să achiziționăm noi valori, să devenim mai puternici ca să schimbăm lumea și viața personală spre bine!

Sănătate, mult succes, multă putere și suflet tuturor profesorilor pentru a pune în valoare aptitudinile și nevoile  celui pe care-l formăm. Să ținem mereu aprinsă flacăra inspirației !

Felicitări tuturora cu prilejul Zilei Naționale a Limbii Române!
Limba - cel mai mare și prețios poem al unui popor, cea mai de preț comoară și sfântă moștenire, cel mai mare potențial de expresie și comunicare. Datoria noastră – s-o vorbim cu drag, s-o păstrăm, s-o îmbogățim, s-o promovăm consecvent!

Tuturor urări de bine, succese, realizări frumoase, putere de creație!

Într-un ceas bun!

 

Comunitatea academică a Consorțiului Universitar