jtemplate.ru - free extensions for joomla

4 aprilie - Ziua Contabilului!

La 4 aprilie sărbătorim la nivel naţional Ziua Contabilului, instituită prin Decretul Președintelui interimar al Republicii Moldova, nr.646 din 30.11.2010 (Monitorul Oficial Nr. 235-240, art.743), având în vedere importanţa economică şi financiară a activităţii contabile şi ţinând cont de rolul şi responsabilitatea specialiştilor care activează în domeniul contabilităţii.

Meseria de contabil îmbină armonios precizia și gândirea analitică, pe de o parte, și dorinţa de a cunoaștere, pe de altă parte. A fi contabil înseamnă dezvoltare permanentă, receptivitate, atitudine obiectivă, creativitate și nu în ultimul rând, talent!

Stimați contabili, specialişti în devenire, profesionişti!

În această zi, dedicată specialiștilor contabili, Vă felicităm cu ocazia Zilei Profesionale şi Vă dorim realizări de excepţie în plan profesional, să aveți parte de toată recunoștința pentru angajamentul dumneavoastră profesional, să Vă bucuraţi de momente plăcute în activitatea importantă pe care o realizaţi. Apreciind înalt efortul, corectitudinea și asiduitatea dumneavoastră, Vă dorim succes şi prosperitate, inspiraţie şi motivaţie, realizări frumoase și împliniri pe plan profesional și personal!

La mulţi ani!

Cu consideraţiune,

comunitatea academică a UCCM