jtemplate.ru - free extensions for joomla

În Consorțiul Cooperatist de Învățământ a demarat un nou an de studii

La întâi septembrie, de această dată într-o atmosferă neobișnuită dictată de condițiile de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, a demarat noul an de studii în  instituțiile Consorțiului Cooperatist de Învățământ, care întrunesc Universitatea Cooperatist – Comercială din Moldova, Centrul de Excelență în Administrarea Afacerilor, Colegiul Cooperatist din Moldova. În aula principală a universității, în sala Senatului, în sălile de curs, după un orar bine chibzuit au perindat etapizat întâlniri ale studenților, elevilor anului I de studii cu conducătorii instituțiilor, profesorii și diriginții grupelor.

Studenții, elevii, profesorii au fost felicitați cu începutul unui nou an de studii, le-au dorit succese și realizări. Totodată au fost îndemnați și chemați la respectarea Reglementărilor privind desfășurarea procesului de învățământ în contextul epidemiologic COVID-19, ținând cont că sănătatea tuturora este prioritară.

Orice început reprezintă speranțe mari de realizări ale visurilor tinerilor, așteptărilor părinților și societății. Nevoia de cunoaștere este una vitală în zilele pe care le trăim și se amplifică de circumstanțele prin care trecem. 

Le dorim tuturora, celor porniți la carte, putere de cunoaștere, putere de creație, perseverență, sănătate și un an de studii cu  multe împliniri!

 Comunitatea academică a Consorțiului universitar