jtemplate.ru - free extensions for joomla

Bucurie de rodul muncii

De această dată cu mai puțin alai, comfort și poate amploare, în condiții neobișnuite, dictate de situația dificilă epidemiologică, toți ne-am bucurat de rodul muncii - absolvirea treptelor universitare, recunoașterea oficială a rangului social în devenirea profesională.

În aceste zile, în circumstanțe de strictă restricție, au fost înmânate Diplomele de licență, Diplomele de master tuturor absolvenților UCCM care s-au învrednicit de aceste înalte titluri. Buna majoritate a absolvenților la zi  și mai bine de jumătate din cei de la frecvență redusă s-au prezentat la ceremonia neordinară de înmânare, toți s-au bucurat de rodul muncii duse la un sfârșit cu succes.

Studenții au adus mulțumiri profunde profesorilor, părinților pentru ajutor, susținere în devenirea profesională. La rândul lor profesorii i-au îndennat pe absolvenți să-și consolideze în continuare potențialul de cunoaștere, să fie mai siguri pe situații, lucruri, mai hotărâți în decizii și acțiuni, să-și construiască o carieră profesională în ascensiune, o viață familiară decentă și o inserție socială adecvată.

Într-un cuvânt - le-au dorit împliniri omenești!

                Comunitatea academică UCCM