jtemplate.ru - free extensions for joomla

La Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova a devenit o bună tradiție organizarea Târgului locurilor de muncă. De această dată, la 5 aprilie 2019 Centrul de Ghidare și Consiliere în Carieră împreună cu responsabilii de ghidare în carieră de la departamentele UCCM au organizat Târgul carierei. Activitățile s-au focusat pe asigurarea conexiunii directe dintre reprezentanții economiei reale şi tinerii absolvenți.

La eveniment au participat angajatori, absolvenți, profesori.
În cadrul manifestării reprezentanții mediului de afaceri UNIVERSALCOOP Anenii Noi, UNIVERSCOOP Leova, UNIVERSCOOP Florești, URECOOP Strășeni, CONSUMCOOP Molovata, Direcția Generală Urmărire Penală, BC ”EuroCreditBank” S.A., MOLDAUDITING S.R.L. au prezentat ofertele de angajare, condițiile de muncă, de remunerare și etc.
Iar, apoi au urmat consultările individuale, negocierile directe ale absolvenților cu reprezentanții entităților de afaceri, unde s-au discutat problemele proprii, legate de angajare, ce-i interesează pe fiecare dintre solicitanții ofertelor de muncă.
Scopul acestei manifestări - dezvoltarea aptitudinilor de angajare în câmpul muncii, alegerea corectă a unui job cât și informarea viitorilor specialiști despre particularitățile specialităților cele mai solicitate pe piaţa muncii - a fost atins.
Astfel, s-a remarcat importanța activității de ghidare în carieră a absolvenților, și tinerilor li s-au acordat șanse reale de angajare în câmpul muncii.