jtemplate.ru - free extensions for joomla

În atenția candidaților la studii universitare !!!

   În cadrul UCCM, vă invităm să beneficiați de studii universitare, inclusiv în domeniul Turism și servicii hoteliere. Propunem instruire la ciclul I, Licență - la specialitatea Turism, precum și la ciclul II, Masterat - la specialitatea Management și marketing în turism, industrie hotelieră și restaurație. Aceste studii sunt susținute prin proiectul 544191-TEMPUS-1-2013-1-PT-TEMPUS-JPCR – ”Licence Masters professionnels en management des activités hôtelières pour le développement de l’industrie touristique en Géorgie, Azerbaïdjan et Moldavie (LMPH)”. Proiectul este finanțat de către Uniunea Europeană și are perioada de activitate 2013-2017.

   Studiile sunt asigurate de către profesori notorii și pot fi realizate inclusiv în engleză și franceză, limbile de circulație internațională fiind un atribut indispensabil al serviciilor de ospitalitate. Menționăm că pentru necesitățile instruirii, în cadrul proiectului LMPH, la UCCM a fost creat și dotat cu echipament modern și alte resurse pedagogice, Centrul de informare în turism și servicii hoteliere, care este la dispoziția studenților și masteranzilor pentru a deveni specialiști performanți în domeniul vizat.

   O noutate importantă este că în cadrul studiilor la masterat la specialitatea menționată sunt alocate prin concurs burse de mobilitate la specialitatea similară la Universitatea din Girona, Spania, partener în cadrul proiectului LMPH. De asemenea, există posibilitatea, la solicitarea masteranzilor, de a obține diplome duble cu Universitatea din Girona.

   Nu ratați șansa de a obține un avantaj competitiv pentru cariera Dvs profesională !