jtemplate.ru - free extensions for joomla

                        

Evenimente WBL4JOB


 

12 mai 2022 Dezvoltarea învățământului superior dual în Republica Moldova Şedinţă de tip CLUSTER, proiectul CBHE Erasmus+ WBL4JOB

VIZITA DE STUDIU ÎN CADRUL PROIECTULUI WBL4JOB

Training în cadrul proiectului Erasmus+, CBHE „Introducing work-based learning in higher education systems of Armenia and Moldova for better employability of graduates” (WBL4JOB).

În perioada 19-21 iulie 2021, cadrele didactice  Universității Cooperatist-Comerciale din Moldova au participat la primul training în cadrul proiectului Erasmus+, CBHE Introducing work-based learning in higher education systems of Armenia and Moldova for better employability of graduates” (WBL4JOB).

Trainingul a fost organizat de către Universitatea Franceză din Armenia, coordonatorul proiectului cu suportul consorțiului internațional.

La training au participat peste 100 de cadre didactice din universitățile din Republica Moldova, Armenia, Ukraina și Federația Rusă.

În cadrul trainingului a fost prezentată experiența în domeniul învățământului superior bazat pe practică ale universităților franceze, belgiene și austriece.

Sesiunea de deschidere a fost prezidată de rectorul Universității Franceze din Armenia, Prof.  Bertrand Venard, iar comunitatea academică a fost salutată de către:

- Karen Trchounyan, Viceministrul Educației, Științei, Culturii și Sportului din Republica Armenia

- Nadejda Velisco, Șef al Departamentului Politici pentru Învățământul Superior, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova

- Claudia Melinte, Coordonator, Oficiul National Erasmus + în Moldova

- Lana Karlova, Coordonator, Oficiul National Erasmus + în Armenia

Sesiunile de training au fost susținute de:

  1. Eva Cendon, Francesca Uras, Universitatea Europeană de Educație Continua (Belgia)
  2. Jean-Baptiste Cartier, Universitatea Jean Moulin Lyon 3 (Franța)
  3. Thiery Bourger, Universitatea din Strasbourg (Franța)
  4. Jean Claude Million, Universitatea din Strasbourg (Franța)
  5. Claudia Dolezal, Universitatea de Științe Aplicate Krems (Austria).

Mai multe detalii despre proiect și activitățile viitoare pot fi consultate pe pagina oficială a proiectului: https://www.wbl4job.com/

          

Implementarea proiectului Erasmus+ WBL4JOB – în progres

Lansarea proiectului “Introducing work-based learning in higher education systems of Armenia and Moldova for better employability of graduates” (WBL4JOB) din cadrul programului Erasmus+