jtemplate.ru - free extensions for joomla

ZIUA INTERNAȚIONALĂ a COOPERAȚIEI

La sfârșitul primei săptămâni din iulie, lumea tradițional celebrează ZIUA INTERNAȚIONALĂ a COOPERAȚIEI. Astăzi Cooperația a devenit un important pilon economic, social, preponderent în mediul rural, contribuind la realizarea politicilor naționale economico-sociale și la dezvoltarea localităților.

Fiind parte a comunității mondiale a membrilor cooperatori, a Alianței Internaționale, care asociază peste un miliard de persoane, a Ligii Uniunilor Naționale ale organizațiilor cooperativelor de consum din țările CSI, cooperația de consum din Republica Moldova își fundamentează activitatea pe principiile și valorile internaționale cooperatiste, bazate pe cooperare, pe democrație, pe egalitate, echitate și solidaritate.

Sărbătoarea profesională a cooperatorilor oferă prilejul de a adresa tuturor lucrătorilor din ramura cooperației de consum alese cuvinte de mulțumire pentru munca cu abnegație, pentru contribuția substanțială, pe care întreprinderile cooperatiste le aduc în dezvoltarea social-economică a țării, prosperarea vieții în mediul rural.
Vă dorim putere de creație pentru a schimba lucrurile spre bine, noi succese, împliniri , numai împreună vom reuși să construim o lume mai bună!