jtemplate.ru - free extensions for joomla

De Ziua Ta, drag Profesor!

Onorați  profesori! Stimați colegi!


E miez de toamnă, suntem iar în Sărbătoare – de această dată e Ziua profesională a lucrătorilor din Învățământ.

Această Zi subliniază distinct rolului crucial atribuit dascălului în întreaga lume, dar și responsabilitatea Dumnealui, care cu mândrie și demnitate poartă pe umeri Lumina Viitorului.

În aceste zile, să ne amintim, cu recunoștință și dragoste, de cei care ne-au asistat, ne-au ajutat în drumul formării noastre - de primii învățători, de profesori, de părinți, de bunei, de tutori. Ei au fost alături de copilăria noastră, de lumea cea miraculoasă de elev, student, de tinerețea noastră. Ei sunt mereu cu noi. Să venim  cu mulțumiri pentru munca și dăruirea cu care ne-au ajutat să devenim oameni și chiar pedagogi.

Astăzi profesorul este în centrul vieții sociale, aplică noi programe, noi metode, tehnologii moderne adecvate condițiilor, dictate de timpurile zbuciumate pe care le parcurgem. Și în aceste grele clipe profesorul e alături de discipolii săi, demonstrând devotament, demnitate, creativitate și omenie, îndemnându-i să înțeleagă sensul vieții, să  devină cetățeni adevărați și devotați ai neamului său.

Glorie Vouă, semănători de lumină, semănători de înțelepciune, cei, care cu toată ardoarea deschideți tinerilor tainele acestei lumi, tainele acestui univers!

Vă mulțumim pentru curajul cu care intrați în sălile de curs și le aduceți tinerilor o speranță, un sprijin pentru a înțelege rostul vieții și a-și realiza visele.

Sănătate, pace,  bunăstare, verticalitate, mult succes, putere pentru a pune în valoare  aptitudinile celui pe care-l educăm!

Să țineți mereu aprinsă torța inspirației! Mulți ani de Ziua noastră, să nu ne părăsească optimismul, omenia, să nu dispară dorința de a îndruma, de a crește tinerele vlăstare pentru a schimba lumea spre bine!

Comunitatea academica a UCCM