jtemplate.ru - free extensions for joomla

Maraton de imunizare

Rectoratul UCCM informează comunitatea academică a universității că Universitatea de Stat de Medicină si Farmacie ”Nicolaie Testemițeanu” organizează Maratonul universitar de imunizare cu genericul ”De la student la student”.

Maratonul se va desfățura în format non-stop, începând cu vineri, 21 mai, ora 15.00 până duminică, 23 mai, ora 21.00 pentru toți studenții și personalul didactic din toate instituțiile de învățământ superior din țară.

Punctele de vaccinare vor fi deschise în incinta Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobîleanschi” (str. Nicolaie Testemițeanu, 27) și a Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolaie Testemițeanu, 25).

Rectoratul face apel la imunizare pentru toți studenții, personalul didactic și științifico-didactic și toți angajații UCCM.

Sperăm că vom reuși să vaccinăm cât mai mulți tineri pentru a putea relua procesul didactic cu prezența fizică a beneficiarilor de studii în anul de învățământ 2021-2022, iar eforturile conjugate ale tuturor vor contribui substanțial la depășirea actualei crize de sănătate publică.

Toți studenții, personalul didactico-științific și didactic și alte categorii de angajați sunt îndemnați să se implice activ în Maratonul de imunizare, care constitue o prioritate de sănătate publică, precum și o condiție sigură de revenire la normalitate în învățământ.