jtemplate.ru - free extensions for joomla

Concurs culinar – Cel mai iscusit în specialitate

"Gătitul este precum iubirea:
Trebuie să te implici cu totul,
sau să nu te implici deloc."
- Harriet van Horne

În cadrul săptămânii departamentului Marketing, merceologie și tehnologii alimentare, la data de 27.02.18 în laboratorul de Tehnologie şi preparare a bucatelor s-a organizat un concurs culinar – Cel mai iscusit în specialitate, în scopul dezvoltării abilităţilor practice şi consolidarea formării profesionale a studenţilor în tehnologia preparării bucatelor.
La concurs au participat studenţii specialităţii 541.1 TMAP, gr.3TMAP-1431 care au însuşit prima parte a cursului „Tehnologia produselor alimentaţiei publice”.Participanţii au preparat bucatele din gastronomia internaţională cu iscusinţă, creativitate, au dat dovadă de spirit de lucru în echipă și responsabilitate.
Juriul alcătuit din Sv. Catînsus, S. Muștuc, T. Streţco au apreciat calitatea bucatelor în baza unei fişe de analiză organoleptică. Câştigătorul concursului este studenta Ursu Irina care a pregătit bucata Pasta italiană cu piept de pui și sos de ciuperci.
Participarea la concurs a inspirat studenților încredere în sine, în forţele proprii, a spiritului de dezvoltare continuă și convingerea că fiecare are șansa să încerce să devină maiestru în arta culinară.