jtemplate.ru - free extensions for joomla

O NOUĂ PAGINĂ ÎN COOPERAREA ŞTIINŢIFICĂ ÎNTRE UCCM ŞI INCE

La data de 13-14 octombrie a.c. în cadrul Institutului Naţional de Cercetări Economice s-a organizat Conferinţa Internaţională Ştiinţifico-practică CREŞTEREA ECONOMICĂ ÎN CONDIŢIILE GLOBALIZĂRII, ediţia a XI-a dedicată aniversării a 70-a de la fondarea primelor instituţii ştiinţifice ale Academiei de Ştiinţe a Moldovei.

Evenimentul a reunit reprezentanţi ai oamenilor de ştiinţă, cercetători, inovatori, numeroşi profesori din ţară şi de peste hotare.

Participanţii la conferinţa internaţională au fost salutaţi de Directorul INCE, Alexandru Stratan, dr. hab., prof. univ., care a transmis urările de bun-venit şi prezenţa valoroasă a tuturor invitaţilor şi oaspeţilor conferinţei.

În continuare a luat cuvântul Octavian Calmîc, Viceprim-ministru, Ministru al Economiei, comunicând tuturor că sprijină dialogurile cercetătorilor ştiinţifici din diferite ţări.

Rectorul UCCM, Larisa Şavga, prof. univ., dr. hab., a onorat cu prezenţa transmiţând gândurile sale de bine şi respectul faţă de colaborarea strânsă cu INCE din ultimii ani.

Totodată cu mesaj de felicitare a venit vicepreşedintele AŞM, Ion Guceac, prof. univ., dr. hab., membru corespondent al AŞM, care a remarcat rezultatele frumoase obţinute de INCE.

Detalii despre conferinţă accesaţi:

http://ince.md/uploads/files/1476883537_programul-conferinta-ince-2016-ed-11-.pdf