jtemplate.ru - free extensions for joomla

OPORTUNITĂŢI DE EXPORT PRIN DESCHIDEREA NOILOR PIEŢE DE DESFACERE –DEZBATERI ÎN CADRUL PARTENERIATULUI

PUBLIC – PRIVAT – ACADEMIC 

Vineri, 28.10.2016 în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova a avut loc şedinţa comună a Comitetelor Sectoriale de pe lângă CCIcu tema:Oportunităţi de export prin deschiderea noilor pieţe de desfacere. 

Şedinţa a fost prezidată de preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea. 

La discuţii au participat preşedintele Comitetului pentru Antreprenoriat în Sfera Servicii, prof.univ., dr.hab. Larisa Şavga, Şefa Direcției regimuri comerciale și O.M.C.,Ministerul EconomieidnaInetta Panurco, reprezentanţii Ambasadei Turciei în Republica Moldova.

În discursul său, Larisa Şavga a menţionat că o cale sigură de dezvoltare economică a ţării este orientarea mediului de afaceri spre pieţele externe, iar Camera este instituţia care reprezintă interesele în ansamblu ale întreprinzătorilor autohtoni.

Obiectivele şedinţei – discutarea avantajelor pe care le va genera Acordul de Comerţ Liber, promovarea exportului pe pieţele externe, discutarea oportunităţilor de internaţionalizare a companiilor autohtone. 

Detalii: http://chamber.md/ro/home/10nout%C4%83%C8%9Bi/nout%C4%83%C8%9Bi-cci/2141-la-cci-s-a-discutat-despre-intensificarea-rela%C5%A3iilor-comercial-economice-dintre-r-moldova-%C5%9Fi-turcia