jtemplate.ru - free extensions for joomla

SEMINAR: PROTECȚIA SOCIAL-ECONOMICĂ A ANGAJAȚILOR CONFORM LEGISLAȚIEI ÎN VIGOARE

Marți, 13 martie 2018, în cadrul săptămânii Departamentului „Economie, administrare și turism” în colaborare cu Comitetul Sindical UCCM a fost organizat seminarul cu genericul PROTECȚIA SOCIAL-ECONOMICĂ A ANGAJAȚILOR CONFORM LEGISLAȚIEI ÎN VIGOARE. (Lege nr. 281 din 15.12.2017 bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018, reforma pensionară), cu participarea corpului profesoral-didactic UCCM și a studenților.
Acest eveniment a fost organizat în premieră de către reprezentantul Casei Naționale de Asigurări Sociale, ROTARI LIUBA pentru corpul profesoral-didactic UCCM și studenții interesați de diverse aspecte ale reformelor noi în protecția social-economică a angajaților, unde toți au avut posibilitatea să interacționeze direct cu specialiștii CNAS.
Participanții au prezentat un interes deosebit față de activitățile CNAS, solicitând informații cu caracter social-economic și legislativ.
Aducem mulțumiri reprezentantului Casei Naționale de Asigurări Sociale, ROTARI LIUBA pentru cooperare fructuoasă, profesionalism și informația utilă diseminată.