jtemplate.ru - free extensions for joomla

Stimați profesori!

La multi ani de ziua noastră! 5 octombrie readuce în atenția opiniei publice mondiale rolul crucial al profesorului pentru orice societate. Familia și școala sunt principalele medii în care  tînărul crește, învață, se formează. Aici se pun premizele realizării lor de mai târziu.

Să ne amintim, astăzi, cu recunoștință și dragoste de cei care ne-au ajutat să pașim pe drumul formării noastre-învățători, profesori, părinti. Să le mulțumim și să le fim recunoscători pentru munca și dăruirea cu care ne-au ajutat să devenim oameni cu adevărat și chiar pedagogi.

Merităm poate alte condiții, alt statut social, însă ne împăcăm cu principala  bogăție - respectul discipolilor.

He închimăm cu plecăciune !

Glorie Vouă, profesori cu suflete pline de tandrețe și de înțelepciune!

Glorie Vouă, cei ce sunteți semănătorii de lumină, care cu toată ardoarea deschideți tinerilor tainele acestei lumi, tainele acestui univers! Mulțumim pentru curajul cu care întrați în sălile de curs și le aduceți tinerilor o schimbare, o speranță, un sprijin pentru a înțelege rostul vieții și a-și realiza visurile.

 Din suflet – suflet răsare, din valoare - crește valoare!

Sănătate, mult succes, multă putere pentru a pune  în valoare aptitudinile și nevoile celui pe  care-l educăm. Să țineți mereu aprinsă flacăra inspirației. Să ne trăiți, să nu ne părăsească optimismul, omenia, să nu dispară  dorința de a îndruma, de a crește tinere vlăstare pentru a schimba lumea spre bine. Să ne facem occidentul acasă!

Cu deosebită considerațiune, comunitatea academică a UCCM!