jtemplate.ru - free extensions for joomla

La 06 aprilie 2022, studenții și cadrele științifico-didactice din cadrul departamentului Drept au participat la Panelul on-line dedicat profesiilor juridice de grefier și asistent judiciar.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Centrul de Leadership pentru Justiție din cadrul Lunii Profesiilor Juridice, unde în fiecare zi luni și miercuri, de la 10.00-11.00 vor derula paneluri LIVE.

Acest Program este organizat în cadrul programului de granturi mici pentru asociațiile profesionale de tineri juriști și femei juriste, care face parte din Programul pentru Susținerea Reformei Justiției Penale și Combaterea Corupției, implementat de ABA ROLI cu susținerea financiară a Biroului pentru Combaterea Traficului de Droguri și Aplicarea Legii (INL) al Departamentului de Stat al SUA.

În cadrul discuțiilor studenții vor afla direct de la tinerii profesioniști din domeniu, pașii de accedere la profesiile juridice, precum: grefier, asistent judiciar, avocat, judecător, procuror, executor judecătoresc și ofițer de urmărire penală.