jtemplate.ru - free extensions for joomla

UCCM la “Gala Businessului Moldovenesc” 2021

În cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton “Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) au fost premiate 126 de întreprinderi înregistrate în cadrul concursurilor “Marca comercială a anului 2020” și “Premiul pentru realizări în domeniul calității”.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a Galei Businessului Moldovenesc”, Sergiu HAREA, președintele CCI a RM, a adus sincere mulțumiri partenerilor, dar și participanților, care în ciuda crizei economico-sociale create în urma pandemiei în întreaga lume, au reușit să-și unească forțele pentru organizarea unui eveniment care scoate în evidență cele mai competitive întreprinderi din țara noastră.

La eveniment cu un mesaj de mulțumire și apreciere către antreprenori și reprezentanții mediului de afaceri a venit Prim-ministrul interimar al RM- Aureliu CIOCOI.

Fiind deja la cea de-a 7-a ediție, concursul “Premiul pentru realizări în domeniul calității” a devenit unul de anvergură naţională, scopul căruia este de a contribui la conștientizarea necesității implementării standardelor internaționale de management al calității în companiile naționale și promovarea celor mai calitative produse în rândul consumatorilor. Astfel, la ediția curentă 26 de companii au primit titlul de Laureați, apreciați cu Zeița Calității6 Diplomanți, apreciați cu Diplomă.

Concursul “Marca comercială a anului” reprezintă unul dintre cele mai eficiente instrumente de creștere a competitivității şi sporire a capacităților întreprinderilor autohtone în crearea şi promovarea mărcilor comerciale pe piața internă şi externă prin evaluarea acestora de către un juriu profesionist, inclusiv pe baza opiniei consumatorilor. La cea de a 18-a ediție 94 de companii au fost premiate ca fiind cele mai reușite mărci comerciale  în cadrul diferitor nominalizări, precum: Debutul anului; Afaceri de familie; Business Online; Export; Femeia în Afaceri; IMM-ul Favorit al anului; Inter; Liderul anului;  Rebranding; Marca Comercială Responsabilă social; Contribuție Importantă la Dezvoltarea Sustenabilă (Durabilă), Aprecierea consumatorilor, Reputație și încredere etc.

La înmânarea premiilor, nominalizarea  Rebranding, a participat prof. univ., dr. hab. Larisa ŞAVGA, rector  UCCM, felicitând laureații cu distincțiile obținute.

De mai mulți ani dna Larisa ŞAVGA este membru al Comitetelor de organizare a concursurilor “Marca comercială a anului” și “Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor”.

Colaborarea UCCM, în calitate de membru al CCI, va continua și în viitor pe diverse dimensiuni.